Loading color scheme
Wij maken gebruik van moderne behandelmethodes...

...zo houden wij uw gebit gezond en sterk!
Het is voor ons belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Door u te betrekken bij het opstellen van een behandelplan krijgt u het gevoel het samen te doen. Dit geldt ook voor de reguliere controles. Groepspraktijk 's Gravelandseweg is een tandartsenpraktijk met veel specialisaties. Een aantal diensten die wij bieden zijn vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kunstgebit en het plaatsen van implantaten. U kunt terecht met al uw vragen omtrent uw gebit.
Gekwalificeerd personeel

We zijn een tandartspraktijk met tandartsen en een preventieassistente. Al onze medewerkers hebben naast een afgeronde opleiding een BIG registratie.

Huisvesting

Onze groepspraktijk ligt in een woonwijk nabij het centrum van Schiedam. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam en Vlaardingen.

Beschikbaarheid

Onze praktijk is 7 dagen in de week geopend.

Om meer tijd aan uw zorg te kunnen besteden, hebben wij de facturatie uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. Zij versturen onze facturen en u betaalt aan hen uw eigen bijdrage.
Om dit voor ons te kunnen doen, heeft mijnAndersnota.nl uw juiste gegevens nodig. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij de balie door te geven? Dan weten we zeker dat de factuur goed bij u terecht komt. Vriendelijk bedankt voor uw medewerking!

Schiedam

's-Gravelandseweg 622
3119 NA
Schiedam
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: +31 (0)10 273 35 71

Uw bericht is verzonden. Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw. Geef een correct Captcha-antwoord op.