Een greep uit onze diensten

Wat doen wij

Bij Groepspraktijk ‘S-Gravelandseweg bieden we uitgebreide tandheelkundige zorg om aan uw individuele behoeften te voldoen. Van routinematige controles en preventieve zorg tot gespecialiseerde behandelingen zoals tandheelkundige implantaten en cosmetische tandheelkunde, wij streven ernaar om uw glimlach te verbeteren en te behouden. Onze ultramoderne faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat u de beste zorg krijgt.

We begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommigen een ontmoedigende ervaring kan zijn, daarom richten we ons op het creëren van een ontspannen en stressvrije sfeer. Ons team hecht veel waarde aan open communicatie en neemt de tijd om al uw vragen of zorgen over uw gebit te bespreken.

Uw comfort en tevredenheid zijn onze topprioriteiten. Maak vandaag nog een afspraak met ons en laat Groepspraktijk ‘S-Gravelandseweg uw partner zijn in het bereiken van een optimale mondgezondheid en een zelfverzekerde glimlach.

U wilt een Wortelkanaalbehandeling door specialist ? Een veel voorkomende situatie is die met hevige kiespijn. Bel direct voor een afspraak.

Lees meer

Parobehandeling – Een gezond gebit is meer dan “geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op.

Lees meer

Mondhygienist Schiedam? De mondhygiënist helpt u graag. Een goede mondhygienist in Schiedam nodig? Bel nu voor een afspraak.

Lees meer

Klikgebit Schiedam. Klikgebit nodig? Klikgebit, kuntgebit, tandprothese, klikprothesel. Nieuw of reparatie? Wij helpen u graag.

Lees meer

Implantaat Schiedam? Wij zijn de specialisten in het maken van implantanten in Schiedam. Mooie implantaten zijn bij ons zeer betaalbaar.

Lees meer