De praktijk

Groepspraktijk 's Gravelandseweg is een moderne praktijk. Alle tandartsen die bij Groepspraktijk 's Gravelandseweg werken zijn geregistreerd bij RIBIZ. De tandartsen hebben als bewijs van registratie een BIG nummer. Dit nummer staat bij 'HET TEAM'. Wij maken gebruik van de meest moderne behandelmethodes, zo houden wij uw gebit gezond en sterk.

Behandelingen

Het is voor ons heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Wij proberen u zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling. De tandartsen zullen in veel gevallen een behandelplan voor u opstellen en met u bespreken. Groepspraktijk 's Gravelandseweg is een tandartsenpraktijk met veel specialisaties en er is een preventieassistente.

Service

Wij sturen voor elke afspraak een herinnerings-sms en halfjaarlijks wordt u door ons opgeroepen voor controle. Onze praktijk is telefonisch goed bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Als u regelmatig naar de tandarts gaat vermindert u de kans op tandbederf!

Betalen

Omdat wij samenwerken met Fa-med kunnen wij voor veel van onze patiënten direct bij de zorgverzekeraar declareren. Dit scheelt onze patiënten veel administratie! U kunt bij ons ook contant of met PIN betalen.

Als u vragen heeft over de factuur die u van Fa-med heeft ontvangen, dan kunt u bellen met 0900-0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur / € 0,15 p/min.) Onze praktijk heeft, samen met Fa-med, een declaratieovereenkomst met alle zorgverzekeraars.

Onze praktijk is zelfstandig en onafhankelijk. Wij hebben daarom geen contract met zorgverzekeraars.