Loading color scheme

Nieuws update COVID-19

U bent van harte welkom in onze prachtige verbouwde praktijk !!

Tandartsen en mondhygiënisten mogen vanaf woensdag 22-4 de reguliere zorg hervatten. De mondzorgkoepels hebben daartoe een leidraad opgesteld, zodat dit op een "gepaste en verantwoorde" manier kan gebeuren, Uiteraard volgen wij deze leidraad en hebben we alle maatregelen getroffen. We staan weer voor u klaar om u de zorg te verlenen die u verdient. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen. Ook kunt u kunt zelf telefonisch uw afspraak inplannen !!!

Deze reguliere zorg in de praktijk geldt voor niet-coronapatiënten. In de praktijk gelden strenge maatregelen; zo heeft het personeel zich goed beschermt door een mondkapje en beschermende kleding te dragen. Wij vragen onze patiënten zoveel mogelijk alleen te komen en zo kort mogelijk in de wachtruimte verblijven. Het is van belang dat u op het afgesproken tijdstip verschijnt. In de wachtruimte en bij de balie moet de 1,5 meter afstand worden nageleefd, Wij hebben dit inmiddels mogelijk gemaakt en zullen de wachtkamer met grote regelmaat desinfecteren.

Om de continuïteit van de praktijk te waarborgen vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:

• Neusverkoudheid en/of koorts heeft
• Een risico gebeid in het buitenland heeft bezocht
• Contact hebt gehad met een bevestigde corona infectie

Mocht u onder een van voorgaande punten vallen dan kunt u wel telefonisch contact opnemen en dit vermelden. Wij zorgen er dan voor dat u op de juiste wijze en/of de juiste plek behandeld kan worden. Ook hier dragen wij zorg voor onze patiënten die zij verdienen.