Loading color scheme

Update Adriana Kwiatkowska

In onze praktijk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden daarom doelgericht voor elke situatie de meest zinvolle oplossing. Onze tandartsen vinden het van belang dat uw gebit er goed uitziet maar bovenal gezond is en gezond blijft. We zijn dan ook trots dat onze tandarts Drs. Adriana Kwiatkowska zich verder gaat specialiseren. Zij zal in verband met voorgaande tot januari 2022 niet aanwezig zijn op de praktijk omdat deze studie plaats vindt in het buitenland. Uiteraard staan onze andere specialisten in deze periode voor u klaar. Reeds gemaakte afspraken tot en met januari 2022 zullen gewoon doorgang vinden. We verwachten u op afgesproken datum en het tijdstip.

Nieuws update COVID-19

U bent van harte welkom in onze prachtige verbouwde praktijk !!

Tandartsen en mondhygiënisten mogen vanaf woensdag 22-4 de reguliere zorg hervatten. De mondzorgkoepels hebben daartoe een leidraad opgesteld, zodat dit op een "gepaste en verantwoorde" manier kan gebeuren, Uiteraard volgen wij deze leidraad en hebben we alle maatregelen getroffen. We staan weer voor u klaar om u de zorg te verlenen die u verdient. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen. Ook kunt u kunt zelf telefonisch uw afspraak inplannen !!!

Deze reguliere zorg in de praktijk geldt voor niet-coronapatiënten. In de praktijk gelden strenge maatregelen; zo heeft het personeel zich goed beschermt door een mondkapje en beschermende kleding te dragen. Wij vragen onze patiënten zoveel mogelijk alleen te komen en zo kort mogelijk in de wachtruimte verblijven. Het is van belang dat u op het afgesproken tijdstip verschijnt. In de wachtruimte en bij de balie moet de 1,5 meter afstand worden nageleefd, Wij hebben dit inmiddels mogelijk gemaakt en zullen de wachtkamer met grote regelmaat desinfecteren.

Om de continuïteit van de praktijk te waarborgen vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u:

• Neusverkoudheid en/of koorts heeft
• Een risico gebeid in het buitenland heeft bezocht
• Contact hebt gehad met een bevestigde corona infectie

Mocht u onder een van voorgaande punten vallen dan kunt u wel telefonisch contact opnemen en dit vermelden. Wij zorgen er dan voor dat u op de juiste wijze en/of de juiste plek behandeld kan worden. Ook hier dragen wij zorg voor onze patiënten die zij verdienen.